JAM! Wrap met beenham.

beenham wrap

Door al het gefeest dit weekend en met Koningsdag, had ik vandaag pas tijd voor dit bericht. Ik at deze lekkere wrap namelijk zaterdag al.

Ik wilde graag wat makkelijks eten, had zin om te snacken (zoals meestal in het weekend), maar ik wilde geen vette hap uit de frituur. Ik ben de supermarkt ingelopen en hoopte daar inspiratie op te doen. Ik zag de beenham in de schappen met vleeswaren liggen en toen wist ik het, dit heb ik te lang niet gegeten en ik wil dit! Thuis had ik nog wraps, geitenkaas en pijnboompitten liggen. Dus bedacht ik dat dit wel een goede combi zou zijn en dat was het. Ik heb een zakje gemengde sla gekocht om het nog enigszins gezond te maken. En natuurlijk honing-mosterdsaus, want dat hoort natuurlijk bij gebakken beenham.

Bereiding:
Verwarm de wrap in de oven of magnetron. Bak ondertussen de beenham en pijnboompitten in een koekenpan. Besmeer de wrap met een laagje geitenkaas en leg er een handjevol gemengde sla op. Haal de beenham en pijnboompitten van het vuur en leg deze op de sla. Tot slot een klodder honing-mosterdsaus erop en je bent klaar. Ik zeg appeltje eitje en smaak lekker!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s