Recensie: Fromagerie Bon

Afgelopen donderdag heb ik een kaasproeverij gedaan en dit was top! Echt een aanrader om samen met je vriend/vriendin te doen, een groep vrienden of om cadeau te geven.  Een aantal weken geleden kwam ik per toeval in de nieuwe kaaswinkel Fromagerie Bon in Leiden. Mijn oog viel al snel op de planken aan de muur met verschillende soorten wijn. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een zaak die wijnproeverijen doet. Zo nieuwsgierig als ik ben vroeg of ik het mogelijk was een proeverij te doen in deze kaaswinkel. De eigenaar reageerde heel enthousiast en vertelde mij gelijk de mogelijkheden.

Bij Fromagerie Bon kun je in tegenstellingen tot veel andere kaas- en/of wijnzaken al vanaf 1 persoon een proeverij doen. In eerste instantie was ik op zoek naar een wijnproeverij maar bij Fromagerie Bon doe je een kaasproeverij met daar bijbehorende wijnen, wat wil je nog meer?

Je kunt vervolgens kiezen hoe uitgebreid je de proeverij wilt doen. De prijzen zijn als volgt:
– 2 plankjes €21,50
– 3 plankjes €24,50
– 4 plankjes €29,50

Wij kozen voor 3 plankjes en dit was meer dan genoeg. Avondeten is niet meer nodig en bovendien heb je daar geen tijd meer voor, want wij hebben er 3 uur gezeten. De tijd vloog voorbij en ik was onder de indruk van de eigenaar. Hij wist zoveel te vertellen en wist elk volgend plankje goed aan te laten sluiten op onze wensen.

Helaas heeft mijn telefoon op een of andere raadselachtige manier maar 2 foto’s opgeslagen dus daar moeten jullie het mee doen. En wil je weten hoe de rest was? Neem dan zelf een kijkje en ervaar deze lekkere proeverij.

Een gedachte over “Recensie: Fromagerie Bon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s